De Sint is weer in het land. Dit vind ik één van de allerleukste tijden van het jaar, omdat ik dan mijn mooie gekleurde schoen kan zetten in het stadion. Dat is toch superleuk?! Ik heb mijn kleurplaat opgehaald in de FanServiceShop van Heracles Almelo en ik heb deze zo mooi mogelijk ingekleurd, want ik wil natuurlijk de prijs winnen! De leukst gekleurde schoen wint namelijk een prijs van Sinterklaas. Misschien krijg ik wel een mandarijn van Ozosnel of een wortel, die vind ik ook zo lekker! Wat denk jij in jouw schoen te krijgen? 

Kom jouw kleurplaat ophalen in de FanServiceShop bij het stadion of download deze hier

Je kan jouw schoen naast de mijne zetten van maandag 14 november tot woensdag 30 november in de FanService Shop. Vanaf woensdag 30 november tot en met maandag 5 december kan jij kijken wat Sint en zijn pieten in jouw schoen hebben gestopt. Héél misschien zie je mij dan ook nog wel! 

Dikke knuffel,

Bultje