Heracles Almelo Futsal blijft het goed doen in de Eerste Divisie C. De promovendus won gisteravond thuis van WMC uit Winschoten en verstevigde daarmee de tweede plek op de ranglijst. Zo makkelijk als het de laatste weken ging, ging het gisteravond echter niet. WMC speelde vooral verdedigend en fysiek goed, alleen echt spannend werd de wedstrijd eigenlijk nooit. Na een 1-0 ruststand liepen de Almeloërs uit naar 4-0. Uiteindelijk stond er 5-2 op het scorebord na 2x 20 minuten zuivere speeltijd.

Opnieuw volle tribunes in de topsporthal van de IISPA. Alleen wordt het publiek deze avond iets minder vermaakt in vergelijking tot de laatste weken. Heracles Almelo Futsal komt niet echt ‘los’. Toch is het spel meer dan goed. Tim Burnama beloont dit met een fraaie goal in de tiende minuut, 1-0. Heracles Almelo Futsal creëert hierna wel kansen, maar is slordig in de afronding. WMC creëert weinig. Ruststand 1-0.

In de tweede helft ziet men eigenlijk hetzelfde spelbeeld. Heracles Almelo Futsal moet alert blijven, want WMC komt er soms gevaarlijk uit. Keeper Joey Hunting is scherp en redt een aantal keer goed. Aan de andere kant maakt in minuut 25 spits Stan Nijhuis uit de draai de 2-0. Twee minuten later maakt aanvoerder Serhat Sakru de 3-0 na een mooie aanval. De wedstrijd lijkt nu wel beslist. In minuut 33 maakt Boaz Smits na onnavolgbare bewegingen de 4-0. Vanaf de aftrap doet WMC zowaar iets terug en maakt het de 4-1. In de laatste minuten maakt Tim Burnama de 5-1 na een sterke wedstrijd. WMC schiet de 5-2 nog op het scorebord, tevens de eindstand.