Woensdag 9 november staat dé wedstrijd op het programma voor de deelnemers aan Heracles FIT: de wedstrijd tegen Oud-Heracles. Na ruim 12 weken is het voor de 18-koppige ‘selectie’ het moment om te laten zien dat ze weer wedstrijdfit zijn. Het team wordt ondersteund door clublegende Everton Ramos Da Silva. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt op Erve Asito en de wedstrijd is vrij toegankelijk.

HeraclesFIT

Heracles Almelo presenteerde – in samenwerking met Unibet – het programma ‘Heracles FIT’. Een leefstijlprogramma waarin supporters weer wedstrijdfit worden onder professionele begeleiding van de technische staf van Heracles Almelo, performance coaches en bekende topsporters van Peak4. Heracles FIT is een 12-weken programma samengesteld om te werken aan fysieke én mentale gezondheid. Als slotstuk van het programma spelen de deelnemers woensdagavond een wedstrijd tegen Oud-Heracles om de fysieke gesteldheid na weken van training te vertonen op het veld van hun favoriete ploeg: Heracles Almelo.

De wedstrijd op Erve Asito wordt een heuse kraker met o.a. de deelname van Everton Ramos Da Silva, Hendrie Krüzen, Ivo Rossen en keeperstrainer Brian van Loo in het doel.

Wedstrijdbezoek

Kom jij ook je medesupporters of de spelers van Oud-Heracles woensdagavond aanmoedigen op Erve Asito? Het stadion is vrij toegankelijk via ingang 1 en de hoofdtribune is geopend. De aftrap tussen Heracles FIT en Oud-Heracles is om 20.00 uur.