Vrijdag reist Heracles Almelo af naar Tilburg voor de uitwedstrijd tegen Willem II. Nadat de ploeg van John Lammers tijdens de voorgaande uitwedstrijden gesteund werd door een uitverkocht uitvak, zijn er vrijdagavond ook weer honderden supporters aanwezig in het uitvak om de ploeg naar een overwinning te schreeuwen.

Dankzij BusinessClub-lid Otto Simon B.V. leggen circa driehonderd supporters de busreis naar het Koning Willem II Stadion af tegen gereduceerd tarief. Alle meereizende Heraclieden betalen nu 15,- in plaats van 25,- voor een buscombi-kaart. Een mooie geste, waar Heracles Almelo erg dankbaar voor is.

“Wij juichen het initiatief van Heracles Almelo enorm toe dat sponsoren een bijdrage kunnen leveren aan de support tijdens uitwedstrijden”, vertelt Ruud Schiphorst, directeur van Otto Simon B.V. “Zo creëren wij gezamenlijk de twaalfde man die tijdens uitwedstrijden altijd erg belangrijk is.”