Vrijdag neemt Heracles Almelo het om 20.00 uur op tegen Almere City FC. Robin Polley, Ismail Azzaoui en Abed Nankishi zullen in Almere niet in actie komen wegens blessures. 

Trainer John Lammers kijkt tevreden terug op de wedstrijd van vorige week vrijdag tegen FC Eindhoven. “Ik denk dat we een dominant Heracles Almelo hebben gezien. Het is uniek dat je met 3-0 wint en dat drie centrale verdedigers een doelpunt maken. We hebben ons daarnaast uitstekend aangepast aan de tegenstander, dus ik denk dat we het heel goed hebben gedaan.”

Vorige week speelde de ploeg op Erve Asito in een 3-4-3 formatie in plaats van het vertrouwde 4-3-3. “Het is altijd belangrijk dat je met verschillende systemen kan spelen. Het is fijn dat je daar tijdens een wedstrijd op kunt anticiperen. Ook voor het team is het goed dat er geswitcht kan worden.” 

Lammers verwacht morgen een lastige wedstrijd in het Yanmar Stadion. “Almere is op papier een heel goed elftal. Ze hebben drie uitstekende spitsen en ik denk dat ze te laag staan op de ranglijst. Vooral thuis pakken ze de punten, dus het zal een hele zware tegenstander worden.” 

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing van Heracles TV met John Lammers.