Op vrijdag 28 oktober om 20.00 uur neemt Heracles Almelo het in Almere op tegen Almere City FC. Maandagochtend 24 oktober waren de resterende kaarten voor het uitvak voor seizoenkaarthouders en Fankaarthouders razendsnel verkocht. Daarmee hebben we qua uitvakken nog steeds de 100% score en gaan we voor de zevende keer met een vol uitvak op pad.


Bezoekersinformatie buscombi:
• De bussen zullen om 17.00 uur vertrekken bij het gastenvak van Erve Asito.
• Voor het meereizen met de bus dien je dan uiterlijk om 16.45 uur aanwezig te zijn bij Erve Asito.
• Toegang verloopt via stadioningang 1 naast de FanServiceShop.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door GP Plants. GP Plants volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal & Riwald Recycling het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden. Belangrijk is dat onze selectie bij Almere City FC-uit wordt gesteund door een vol uitvak.


Bezoekersinformatie autocombi:
• Bij het afreizen middels een autocombi moeten de wedstrijdkaarten omgewisseld worden bij het uitvak. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving.
• Omwisselen kan bij het gastenvak vanaf 19.00 uur.


Bijzonderheden:
• Een bezoek aan de binnenstad van Almere is niet toegestaan en dat geldt ook voor reizen met het openbaar vervoer
• Het is na aanschaf niet meer mogelijk om te wisselen van bus
• Heraclieden die kaarten kopen voor de thuisvakken, worden geweigerd bij toegang.
• In het uitvak van het Yanmar Stadion is het enkel mogelijk om met pin te betalen. Betalen met contant geld is niet mogelijk.


Restricties alcoholgebruik
Afgelopen seizoen, maar ook dit seizoen, hebben we bij meerdere uitwedstrijden overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en heeft er nu ook voor gezorgd dat we genoodzaakt zijn om beperkingen op te leggen.

De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Óf maximaal 4 0,33L blikjes bier
• Óf maximaal 3 0,5L blikjes bier
• Óf maximaal 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrij laten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.