Dit seizoen leveren verschillende sponsoren van Heracles Almelo een bijdrage aan de busreizen naar uitwedstrijden. Supporters betalen hierdoor 15 euro in plaats van 25 euro voor een buscombi-ticket. Businessclubsponsor GP Plants neemt een deel van de busreiskosten richting Almere City FC op zich.

“Wij vinden het mooi en belangrijk dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een vol uitvak”, vertelt Gert Pezij, eigenaar van GP Plants en Businessclublid van Heracles Almelo. “Dit zorgt voor een goede stimulans bij de spelers.”

Pezij was eerder dit seizoen al aanwezig bij de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Hij heeft destijds enorm genoten van het sfeervolle uitvak en hoopt aanstaande vrijdag op hetzelfde: “De uitsupporters hebben tegen Jong FC Utrecht negentig minuten lang gezongen en Heracles Almelo naar de overwinning geschreeuwd. Dat was fantastisch om te zien. Ik hoop dat ze aanstaande vrijdag ook weer hun uiterste best doen om een goede sfeer neer te zetten.”