Afgelopen donderdag was het zover: de HeraKids Persconferentie! In de perskamer van Heracles Almelo kregen tientallen kinderen de kans om hun vragen te stellen aan Anas Ouahim, Robin Polley en staflid Ivo Rossen.

Onder toeziend oog van Bultje ontvingen de drie Heraclieden de ene na de andere vraag van de ongeveer zestig aanwezige kinderen. Zo waren ze nieuwsgierig naar hoe vaak de Heraclieden patat mogen eten, welke spelletjes ze allemaal spelen en wat ze hebben gedaan om zo goed te kunnen voetballen. Ook Bultje ontkwam niet aan een aantal vragen. Een aantal kinderen wilden graag weten hoe oud Bultje is en hoe goed hij kan voetballen.

Vanuit alle gestelde vragen kozen Ouahim, Polley en Rossen een vraag die volgens hen het beste was. Deze vraag luidde als volgt: ‘Regelt de club een huis, auto en/of fiets als je bij Heracles Almelo voetbalt?’ Degene die deze vraag stelde, ontving een goodiebag samengesteld door Heracles Almelo en kidsclubsponsor Albert Heijn Windmolenbroek/Schelfhorst.

Als afsluiting kregen alle kinderen de mogelijkheid om een foto te maken en handtekeningen te scoren van de drie aanwezigen en Bultje. Iedereen kon achteraf terugkijken op een zeer geslaagde middag!