Vrijdagavond om 20.00 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen de nummeer drie FC Eindhoven. De wedstrijdsponsor van deze wedstrijd is Heineken.

Het sterk groeiende alcoholvrije segment zorgt in het Nederlandse bierlandschap voor veel meer bewustere proost momenten. Met Heineken 0.0% is Heineken marktleider in het alcoholvrije pils-segment. Een alcoholvrij pils met een verfrissende en fruitige smaak, gecombineerd met een licht bittere afdronk.

Daarnaast biedt Heineken nog 8 andere 0.0% varianten zoals Affligem Blond, Brand Weizen, Desperados & Amstel Radler. En met een alcoholvrij biertje kun je een overwinning van Heracles Almelo uitstekend vieren!

Heineken wenst iedereen een sportieve wedstrijd toe en pr0.0sten we graag met jullie op een overwinning!

Een lekker 0.0 biertje drinken, now you can!