Vrijdagavond maakt Heracles Almelo zich op voor speelronde 12 in de Keuken Kampioen Divisie. Om 20.00 uur is FC Eindhoven de tegenstander. Op Erve Asito kan trainer John Lammers geen beroep doen op Robin Polley en Ismail Azzaoui. Anas Ouahim voegt zich na 4 wedstrijd geschorst te zijn geweest weer bij de wedstrijdselectie. 

Afgelopen dinsdagavond was het een late avond voor John Lammers en zijn ploeg. De bekerwedstrijd tegen Roda JC werd gewonnen na de verlenging en een lange strafschoppenserie. “We hebben gewonnen dus dan maakt het ook niet uit hoe laat het wordt. Het resultaat was goed en dat is uiteindelijk het belangrijkste.” Lammers vervolgt over de wedstrijd van dinsdagavond: “Ik vind dat we de eerste helft niet goed gevoetbald hebben, de tweede helft hebben de jongens het uitstekend gedaan. Ook in de verlenging zag je dat we er conditioneel goed op staan. Fysiek en mentaal staan we er uitstekend voor.” 

Na Roda JC thuis heeft John Lammers maar twee dagen gehad om het team klaar te stomen voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven. “FC Eindhoven speelt 3-4-3 en ik vind dat ze dat heel goed doen, ze geven heel weinig weg. Ze hebben drie goede spitsen, daar moeten we waakzaam tegen zijn. Maar ze hebben ook zeker punten waar wij ze pijn kunnen doen en daar moeten we van profiteren.”

John Lammers hoopt morgen voor de Heraclieden een mooie wedstrijd op de mat te leggen. “We gaan morgen in eigen huis voor de winst, maar ik hoop dat het ook een spektakel mag worden.” 

Bekijk de volledige voorbeschouwing van Heracles TV met John Lammers hieronder.