Heracles Almelo heeft Bestsellerauteur en voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis gestrikt voor de ontbijtsessie van 26 oktober. Het is misschien wel de meest energieke ontbijtsessie die u kunt bijwonen. Heeft voeding, vitaliteit en gezondheid uw aandacht? Kom dan zéker! Henk-Jan deelt zijn Gouden Boodschap met u deze ochtend. Daarna gaat u óók nog eens naar huis met een gesigneerd exemplaar van zijn prachtige boek ‘De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap’. Al 40.000 mensen gingen u voor.

Programma

07.15 uur Inloop en ontbijt in de Almelounge 

07.50 uur Openingswoord

08.00 uur Start sessie “Hoe word ik gezond 90?”

09.00 uur In ontvangst nemen van gesigneerd boek

09.15 uur Einde


Henk-Jan is geen onbekende binnen onze club. Met zijn bedrijf SportvoedingWebshop.com voorziet hij onze spelers van de best mogelijke sportvoeding. Als (sport)voedingsdeskundige werkt hij voor de beste atleten van het land, uit diverse takken van sport. Ook werkte hij als sportvoedingsdeskundige voor vele betaald voetbalorganisaties en liep hij de marathon in 02:45 uur.

Tijdens de ontbijtsessie deelt hij een inkijkje in de wereld van voeding, vitaliteit en gedrag. Als iemand weet hoe hij in recordsnelheid en op treffende manier bij u kunt binnendringen, dan is het wel inspirator Henk-Jan Koershuis. Deze nuchtere sportieve Tukker neemt u mee in ons grootste goed: uw gezondheid! Henk-Jan heeft een ijzersterk geloof dat iedereen de leeftijd van 90 jaar kan bereiken. Blakend van energie en optimisme deelt hij met u zijn ware Gouden Boodschap. Niet belerend, niet betuttelend.

Met zijn ruim 20 jaar ervaring weet Henk-Jan als geen ander hoe hij u kan raken. En dat in slechts een uur tijd in onze mooie businessruimte. Zodat u voor eens en voor altijd écht uw gezondheid een maximale boost geeft. Minder gewicht of juist meer gewicht? Meer zelfvertrouwen of ‘gewoon’ lekker fit opstaan elke dag? Energiek het leven aangaan? Het kan allemaal! Henk-Jan praat u geen academische onbegrijpelijke theorieën aan, hij zet u in actie en neemt u mee in de wondere wereld van gedrag. Want vaak weten we het wel, maar waarom doen we het dan niet? Ga voor blijvende gezondheid tot uw 90e. Minimaal!

Al ruim 40.000 lezers gingen uw voor. Dus: wilt u het heft in eigen handen nemen en gaan voor maximale gezondheid? Bezoek de ontbijtsessie! Maar pas op… uw leven kan veranderen en u verhoogt de kans extreem op het bereiken van de leeftijd van 90 jaar. Voor u en wellicht zelfs uw hele afdeling of bedrijf. Komen dus is onze tip.

Wilt u meer over Henk-Jan weten? En vooral: wat voor uw persoonlijk of uw organisatie kan betekenen? Bekijk dan eens zijn website: https://www.debesteverliezer.com/theatershows