Dinsdagavond neemt Heracles Almelo het in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen Roda JC. John Lammers kan in Kerkrade vanwege blessures niet beschikken over Robin Polley, Rigino Cicilia, Ruben Roosken, Abed Nankishi en Ismail Azzaoui. Anas Ouahim zit morgen zijn laatste duel schorsing uit. Kasper Lunding is terug in de wedstrijdselectie.

John Lammers blikt terug op de verloren wedstrijd tegen PEC Zwolle. “We gaven de doelpunten veel te makkelijk weg, binnen tien minuten. Met name rond de zestien lieten we PEC Zwolle veel te makkelijk weglopen. Daarna komen we nog aardig terug en misschien verdienden we een gelijkspel, maar je krijgt niet altijd wat je verdient.”

De hoofdtrainer verwacht morgen een pittige wedstrijd in Kerkrade. “Roda JC is één van de betere ploegen in de Keuken Kampioen Divisie. Zij kunnen in de omschakelmomenten heel gevaarlijk zijn en ze hebben heel veel diepgang. Ik vind het een degelijke ploeg. Wij hebben natuurlijk niet alles meezitten. We spelen om 21.00 uur en het is een uitwedstrijd, maar dat neemt niet weg dat we naar Kerkrade afreizen om te winnen.”

Lammers vervolgt: “De bekercompetitie is de kortste weg naar een prijs, dus we benaderen de wedstrijd zeker serieus. Daarnaast is het simpelweg ook de mogelijkheid om andere spelers een kans te geven.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing van Heracles TV met John Lammers hieronder.