Dinsdagavond treedt Heracles Almelo in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker aan tegen Roda JC. Omdat het Heracles Almelo niet is toegestaan om supporters mee te nemen, wil de club in samenwerking met de supportersverenigingen graag een alternatief bieden. Daarom wordt de bekerwedstrijd live uitgezonden in het supporterscafé van Hart voor Heracles en kunnen supporters gezamenlijk de wedstrijd bekijken. 

Consumptie

Voor de aanwezige supporters worden er hapjes en drankjes geregeld. Het eerste drankje is op kosten van de club en het tweede drankje is op kosten van supportersverenigingen Hart voor Heracles en LOCALS1903. 

Vrije inloop

Aanmelden is niet nodig, want supporters kunnen vanaf 20.15 uur gratis naar binnen (vrije inloop). Neem je familie, vrienden en andere mede-Heraclieden mee en kijk samen naar Roda JC – Heracles Almelo in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker.  

Verbod op uitsupporters

In Limburg kan de ploeg helaas niet rekenen op de steun van een uitvak vol Heraclieden, omdat de gemeente Kerkrade de aanwezigheid van uitsupporters heeft verboden. Eerdere wanordelijkheden binnen de eigen achterban van Roda JC liggen hieraan ten grondslag.

Tijd: Inloop vanaf 20.15 uur
Locatie: Supporterscafé van Hart voor Heracles