Altijd al de gedragen wedstrijdshirts van jouw favoriete speler van Heracles Almelo willen hebben? Dat kan! De wedstrijdshirts die de basisspelers vanavond in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap dragen, worden vanaf het eerste fluitsignaal geveild. De opbrengsten gaan volledig naar de Heracles Foundation.

Heracles Foundation – Waar grenzen niet bestaan.

Heracles Foundation

Voetbal en de maatschappij zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en de Heracles Foundation draagt dit uit. We zijn er voor iedereen. Wij doen dingen op onze manier. Zonder gekke fratsen. Wij durven te kiezen voor onszelf en onze omgeving. Wij durven te kiezen voor wat goed is voor de Heracles Foundation. Ook als dat even niet gewoon is. Wij zijn de club zonder vooroordelen, de club waar grenzen niet bestaan. Gewoon doen, maar buitengewoon zijn. Dat is typerend voor de Heracles Foundation.

Jaarlijks organiseren we 17 projecten en bereiken we ruim 10.000 unieke mensen.

We richten ons op 4 verschillende pijlers:

 • Kansengelijkheid 
 • Laaggeletterdheid 
 • Vitaliteit 
 • Sociaal verbondenheid 

Projecten

 • Heracles Werkt
 • Heracles Sport & Speel Goed
 • Heracles Football Memories
 • Toafelproat
 • Scoor een Boek!
 • De Weddenschap
 • Heracles Soccercamps
 • Gold Stars
 • Heracles G-Sportdag
 • Voetjebal
 • Framevoetbal
 • Wensverzoeken
 • CollegeLeerbedrijf
 • Assist
 • Rolstoeltribune
 • Kampioenenparade

Kijk voor meer informatie over de Heracles Foundation ook op www.heracles.nl/foundation of neem contact op door een mail te sturen naar foundation@heracles.nl.