Verschillende sponsoren van Heracles Almelo kondigden eerder aan een gedeelte van de busreizen richting uitduels te betalen om het bezoeken van de wedstrijden goedkoper te maken voor meereizende supporters. In plaats van het volledige bedrag van circa €25,- voor busreis inclusief wedstrijdkaart betalen supporters nu €15,- voor het complete bezoek aan diverse uitwedstrijden.

Nadat terStal eerder al de busreis naar Jong Ajax-uit sponsorde, doet de Partner in Business van Heracles Almelo dat ook met de busreis van vanavond naar PEC Zwolle. De ploeg van John Lammers wordt mede hierdoor voor de zesde keer op rij gesteund door een uitverkocht uitvak. Een prachtige geste van terStal waar de club dankbaar voor is.

Wij zijn Heracles

Eerder zei Niek Gloudemans, eigenaar van terStal het volgende over het initiatief: “Het is goed als zoveel mogelijk supporters aanwezig zijn bij uitwedstrijden. We moeten gezamenlijk achter onze club staan. Het is belangrijk dat we weer snel terugkomen op het niveau waar we moeten zijn: de Eredivisie. En daar moeten we met z’n allen alles aan doen. Het is mooi dat we als sponsor wat kunnen doen voor onze supporters en dat sponsoren en supporters samen optrekken, want uiteindelijk doen we het samen. Wij zijn Heracles.”

Heracles Almelo is ontzettend blij met de betrokkenheid van haar sponsoren en supporters. “Het gebaar van onze sponsoren richting onze supporters is geweldig. Samen met iedereen die onze club een warm hart toedraagt hebben we dit seizoen één missie: #MissiePromotie! Dit doen we samen, van sponsoren tot supporters en van vrijwilligers tot medewerkers. Wij zijn Heracles,” zegt algemeen directeur Rob Toussaint over het initiatief van de sponsoren.