Heracles Almelo speelt aanstaande vrijdag 14 oktober de topper in de Keuken Kampioen Divisie tegen PEC Zwolle. Om 20.00 uur zal de aftrap plaatsvinden in het MAC³PARK stadion in Zwolle. De vorige vijf uitwedstrijden van Heracles Almelo werd het uitvak volledig uitverkocht. Ook bij deze zesde uitwedstrijd is dit weer het geval en zullen 500 Heraclieden de selectie van John Lammers achterna reizen.

Lees in dit bericht alles over het vertrek en de gewijzigde busregels met betrekking tot alcohol.

• Vertrektijden bussen
• Restricties alcoholgebruik
• Voorwaarden wedstrijdbezoek

Vertrektijden bussen
Cluster 1: bus 2, 4, 8, 9 & 10
Aanwezig: 17.50 uur
Vertrek: 18.10 uur

Cluster 2: bus 1, 3, 5, 6 & 7
Aanwezig: 18.10 uur
Vertrek: 18.30 uur

• De bussen zullen vertrekken bij het gastenvak van Erve Asito
• Toegang verloopt via stadioningang 1 naast de FanServiceShop

De buscombi-kaarten worden wederom extra voordelig aangeboden door terStal. Bij Jong Ajax – Heracles Almelo zorgde terStal er al voor dat de uitsupporters goedkoper met de bus mee konden naar de uitwedstrijd. Nu doet terStal dat dus opnieuw.

Restricties alcoholgebruik
Afgelopen seizoen, maar ook dit seizoen, hebben we bij meerdere uitwedstrijden overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en heeft er nu ook voor gezorgd dat we genoodzaakt zijn om beperkingen op te leggen.

De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Óf maximaal 3 0,33L blikjes bier
• Óf 2 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrij laten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.

Voorwaarden wedstrijdbezoek
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon