Het uitvak van het MAC³PARK stadion voor PEC Zwolle – Heracles Almelo op 14 oktober 2022 is volledig uitverkocht! Op vrijdagochtend 7 oktober om 10.00 uur vlogen de allerlaatste kaarten voor seizoenkaarthouders en Fankaarthouders in enkele minuten zowel online als offline over de toonbank. In de week voorafgaand had de groep die vijf uitwedstrijden in 2021-2022 had bezocht al voorrang op de kaartverkoop. In totaal zullen er dus 500 Heraclieden meereizen naar Zwolle volgende week vrijdag.

Vanochtend waren nog 50 kaarten beschikbaar voor Fankaart- en seizoenkaarthouders. Daarbij hebben wij de afweging gemaakt om 25 kaarten online en 25 kaarten in de FanServiceShop te verkopen.Vanwege het aantal mensen dat al vroeg bij de FanServiceShop in de wachtrij stond, hebben we besloten om deze mensen alvast te bedienen. Dit tot het maximale aantal van 25 kaarten. De overige kaarten zijn om 10.00 uur in de online verkoop gegaan en binnen enkele seconden uitverkocht. Dit was volgens ons de meest eerlijke manier, om iedereen evenveel kans te geven.

TerStal bekostigt opnieuw een deel van de busreis voor Heraclieden
De buscombi-kaarten worden wederom extra voordelig aangeboden door terStal. terStal zorgde er bij Jong Ajax – Heracles Almelo al voor dat de uitsupporters goedkoper met de bus mee konden naar de uitwedstrijd. Nu doen ze dat dus opnieuw. Belangrijk is dat onze selectie bij PEC Zwolle-uit wordt gesteund door een vol uitvak.