“Als mobiliteitspartner van Heracles en als wedstrijdsponsor kondigen we u graag deze speciale wedstrijd aan. Deze wedstrijd is voor ons niet alleen speciaal omdat wij met DAGO ook verbonden zijn met tegenstander De Graafschap (nadat we begin dit jaar met Autobedrijf DAGO zijn samengegaan). Deze wedstrijd is ook speciaal omdat wij deze maand ons jubileum mogen vieren als 75 jaar Volkswagen dealer! We kijken enorm uit naar deze wedstrijd en we hopen op een sportieve en gezellige avond. Bij een overwinning vrijdag kan Heracles Almelo ook nog eens periodekampioen worden dus het belooft een spannende pot te worden!”, aldus Huiskes-Kokkeler.

Over de wedstrijdsponsor/jubilaris 

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Oost-Nederland met vestigingen in zowel Twente, als in de Achterhoek. In januari 2022 is Autobedrijf DAGO onderdeel geworden van Huiskes-Kokkeler, waardoor het dealerschap is uitgebreid naar de Achterhoek. Met de vijf merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven, bedrijfswagencentrum en een styling & performance afdeling is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit, voor zowel (groot)zakelijke als particuliere klanten.

75 jaar dé Volkswagen dealer in Twente

Dit jaar stond niet alleen in het teken van 75 jaar Volkswagen in Nederland: Ook Huiskes-Kokkeler viert haar (Volkswagen-)jubileum: Afgelopen maand, om precies te zijn op 19 september jl., mocht Huiskes-Kokkeler zich 75 jaar Volkswagen dealer in Twente noemen. De toenmalige bedrijven “Autobedrijf Huiskes” uit Delden en het Enschedese “Kokkeler” werden in 1947 Volkswagen dealer als één van de eersten in Nederland. In 1999 zijn deze bedrijven gefuseerd en er zijn ook daarna veel hoogtepunten geweest.

15 oktober: jubileum event in Hengelo

Om dit jubileum te vieren, organiseert Huiskes-Kokkeler op zaterdag 15 oktober aanstaande een 75 jaar Volkswagen dealer-event met een leuke Volkswagen-Rally door Twente en gezellige activiteiten rondom het bedrijfspand in Hengelo. Deze prachtige mijlpaal wordt groots gevierd met iedereen die betrokken is bij het bedrijf, iedereen is dan ook welkom!

Kijk op www.huiskes-kokkeler.nl/75jaar voor meer informatie over het 75 jaar Volkswagen dealerschap van Huiskes-Kokkeler.