Morgenavond komt De Graafschap op bezoek op Erve Asito. In deze laatste wedstrijd van de periode kan trainer John Lammers geen beroep doen op Kasper Lunding, Héritier Deyonge en Robin Polley wegens blessures. De inzetbaarheid van Rigino Cicilia, Abed Nankishi en Sem Scheperman is nog twijfelachtig.

Volgens de hoofdtrainer was de wedstrijd van vorige week vrijdag tegen FC Den Bosch erg leerzaam. “We zijn bezig met een proces, dan probeer je de goede zaken te behouden en de dingen die verbeterd kunnen worden hebben we besproken met de groep. FC Den Bosch speelde goed en wij konden er vooral in de eerste helft niet onderuit voetballen. Daarnaast waren we niet dominant genoeg. Dat zijn punten die beter moeten en daar hebben we deze week samen over gesproken.”

“De Graafschap is een hele pittige tegenstander” aldus Lammers over de tegenstander van morgenavond. De oefenmeester vervolgt: “Zij zijn, ondanks dat ze laag staan, één van de ploegen die ook de ambitie en mogelijkheden heeft om voor promotie mee te doen. De Graafschap is een ploeg met veel ervaring, maar wij moeten ervoor zorgen dat we de wedstrijd gaan domineren en bepalend gaan zijn.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing van Heracles TV met John Lammers hieronder.