Heracles Almelo heeft het contract van Sem Scheperman verlengd. De 20-jarige middenvelder uit Holten tekent een nieuwe overeenkomst tot medio 2025 met een optie tot een extra jaar.

“Deze contractverlenging voelt voor mij als een mooie beloning, dus ik ben trots dat ik in het bijzijn van mijn familie een nieuw contract kan tekenen bij deze club. Ik voel me hier thuis en ik kan me bij Heracles Almelo goed blijven ontwikkelen”, zegt Scheperman.

Technisch directeur Nico Jan Hoogma is blij met de contractverlenging van Scheperman. “Sem heeft zich in de afgelopen maanden uitstekend ontwikkeld. Hij kwam dit seizoen in nagenoeg alle wedstrijden in actie en dat is veelzeggend over zijn waarde voor onze ploeg. Dat we zijn contract openbreken en verlengen is dan ook een beloning voor zijn inzet en voortgang.”

Scheperman tekende zijn eerste profcontract op 4 maart van dit jaar en hij maakte op 11 mei zijn officiële debuut in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Dit seizoen miste hij alleen het duel tegen FC Den Bosch door een blessure dat hem aan de kant hield. Tot op heden kwam Scheperman tien keer in actie voor Heracles Almelo.