Op vrijdag 14 oktober spelen we om 20.00 uur in MAC³PARK Stadion in Zwolle de zesde uitwedstrijd van het seizoen. In totaal zijn er voor deze wedstrijd 500 uitkaarten beschikbaar. Bij de wedstrijd PEC Zwolle – Heracles Almelo wordt alleen met een buscombi gewerkt. De ploeg van John Lammers speelde de eerste vijf uitwedstrijden voor een uitverkocht uitvak. We gaan er vanuit dat dit bij de topper tegen PEC Zwolle ook weer het geval is. Ga jij mee?

We willen de uitsupporters die ons vorig seizoen al trouw waren een aantal dagen voorrang geven om hen zo de mogelijkheid te bieden er bij te zijn. Vanaf maandag 3 oktober 10.00 uur is het mogelijk voor supporters die afgelopen seizoen minimaal 5 wedstrijden hebben bezocht om een kaart te kopen. Vanaf vrijdag 7 oktober 10.00 uur start de verkoop voor overige seizoen- en Fankaarthouders.

Kaartverkoopperiodes
• Maandag 3 oktober, 10.00 uur: Loyaliteitsgroep (minimaal 5 uitwedstrijden bezocht in het seizoen 2021-2022)
• Vrijdag 7 oktober, 10.00 uur: Seizoen- en Fankaarthouders


Buscombi-kaarten
• De buscombi-kaarten kosten €15,- per stuk en zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.

De buscombi-kaarten worden wederom extra voordelig aangeboden door terStal. terStal zorgde er bij Jong Ajax – Heracles Almelo al voor dat de uitsupporters goedkoper met de bus mee konden naar de uitwedstrijd. Nu doen ze dat dus opnieuw. Belangrijk is dat onze selectie bij PEC Zwolle-uit wordt gesteund door een vol uitvak.


De volgende voorwaarden zijn bij het uitduel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon

Huishoudelijke mededeling
Vorig seizoen hebben we bij meerdere uitwedstrijden vaker overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Mocht er hierdoor opnieuw overlast ontstaan, zijn we genoodzaakt beperkingen op te leggen. Denk aan elkaar en let op elkaar.