De ploeg van John Lammers reist vrijdagavond af naar Den Bosch. Daar neemt Heracles Almelo het om 20.00 uur op tegen FC Den Bosch. Anas Ouahim zit morgen niet bij de wedstrijdselectie in verband met de schorsing van vier wedstrijden die hem deze week is opgelegd. Daarnaast kan John Lammers niet beschikken over Rigino Cicilia, Héritier Deyonge, Kasper Lunding en Robin Polley. Samuel Armenteros is fit en sluit weer aan bij de wedstrijdselectie.

Vorige week vrijdag speelde Heracles Almelo thuis tegen Helmond Sport. Een wedstrijd die bijna volledig werd afgelegd met tien man, maar uiteindelijk toch verdiend werd gewonnen volgens John Lammers. “De wedstrijd wordt niet makkelijker als je na 14 minuten verder moet met tien man, maar ik vind dat we het als ploeg uitstekend hebben gedaan. Het is goed om te zien dat de jongens elkaar helpen en voor elkaar strijden. Daardoor hebben we de wedstrijd gewonnen.”

John Lammers verwacht morgen een stugge tegenstander in stadion De Vliert. “FC Den Bosch gaat met het publiek erachter ons proberen aan te pakken. We moeten niet in paniek raken als we een keer onder druk komen te staan. Wij moeten proberen daar onderuit te voetballen, dan zijn er zeker mogelijkheden. Het belangrijkste is dat we durven te voetballen en gebruik gaan maken van onze kansen.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing van Heracles TV met John Lammers hieronder.