Lowik Bouw heeft haar co-sponsorschap bij Heracles Almelo met een jaar verlengd. Het Almelose bouwbedrijf neemt al vele jaren deel aan een skybox van de club en heeft haar exposure-pakket via Heracles Almelo ook verlengd. Jan Schuldink, directeur van Lowik Bouw, tekende het contract: “Als bouwbedrijf leveren we zowel regionaal als landelijk mooie bouwprojecten af. De exposure die we via Heracles Almelo krijgen past uitstekend bij de groei die we al jaren doormaken.”

Tom Uitzetter, commercieel manager van Heracles Almelo, over deze verlenging: “De kracht van onze LED-boarding is bekend bij Lowik Bouw. Het bouwbedrijf is al op mooie projecten in de stad en regio zichtbaar, maar via hun boarding bij Heracles blijven ze ook goed onder de aandacht bij het landelijke publiek en zijn ze al enkele mooie momenten zichtbaar geweest. We zijn blij met het vertrouwen van Jan Schuldink en zijn team en gaan samen voor een mooi en succesvol seizoen.”

Lowik Bouw is uw partner in de bouw die gaat voor het maximale resultaat.

Vanuit Almelo realiseren ze bouwprojecten in heel Nederland, België en Duitsland. Lowik Bouw is sterk in utiliteitsbouw, retail en betonbouw. Maar ook tankstations, woningbouw, onderhoud, renovatie, winkelombouw en restauratie behoren tot de specialiteiten.