Wij zijn Energie Gerust:

Onze naam is bewust gekozen. Wij willen namelijk dat u met een gerust hart uw woning kunt verduurzamen. Dat betekent dat u moet kunnen vertrouwen op de keuzes die u hiervoor maakt. Met onze eerlijke, duidelijk en onafhankelijke adviezen zorgen wij dat u dit kunt.

Energie Gerust is aangesloten bij het Isolatie Gilde. Op basis van het door ons geadviseerde product en uw locatie selecteren zij het isolatiebedrijf dat het meest geschikt is om uw opdracht uit te voeren. Zo heeft u de garantie dat het werk verantwoord word uitgevoerd en dat het in lijn is met ons advies. Wij regelen alles van A tot Z. Wij zijn een klein, maar groeiend bedrijf. Onze omvang heeft verschillende voordelen.

Zo bent u bij ons bijvoorbeeld geen nummer en kunt u rekenen op persoonlijk contact. Ook vinden wij een goede bereikbaarheid belangrijk. U krijgt gewoon het 06-nummer van uw adviseur, zodat u vragen kunt stellen wanneer u dat maar wilt. En tot slot zijn binnen ons bedrijf de lijntjes kort, waardoor zaken snel en flexibel geregeld zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan snel onze website www.energie-gerust.nl of mail naar info@energiegerust.nl.