Met de ruime uitoverwinning op Telstar achter de rug blikken we vooruit op de volgende uitwedstrijd: FC Den Bosch-uit. Op vrijdag 30 september spelen we om 20.00 uur in Stadion De Vliert de vijfde uitwedstrijd. In totaal zijn er voor deze wedstrijd 500 uitkaarten beschikbaar en er wordt gewerkt met een bus- en autocombi. De lijn van uitverkochte uitvakken is ingezet tegen Jong FC Utrecht. Na ook bij Jong PSV, Jong Ajax en Telstar een uitverkocht uitvak te hebben gehaald, willen we ook bij FC Den Bosch de ploeg voor de vijfde keer op rij voor een uitverkocht uitvak spelen. Ga jij mee?

We willen de uitsupporters die ons vorig seizoen al trouw waren een aantal dagen voorrang geven om hen zo de mogelijkheid te bieden er bij te zijn. Vanaf woensdag 21 september 10.00 uur is het mogelijk voor supporters die afgelopen seizoen minimaal 5 wedstrijden hebben bezocht om een kaart te kopen. Vanaf maandag 26 september 10.00 uur start de verkoop voor overige seizoen- en Fankaarthouders.

Kaartverkoopperiodes
• Woensdag 21 september, 10.00 uur: Loyaliteitsgroep (minimaal 5 uitwedstrijden bezocht in het seizoen 2021-2022)
• Maandag 26 september, 10.00 uur: Seizoen- en Fankaarthouders


Buscombi-kaarten
• De buscombi-kaarten kosten €15,- per stuk en zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.

Vertrektijden bussen
• De bussen zullen om 17.00 vertrekken bij het gastenvak van Erve Asito.
• Voor het meereizen met de bus dien je dan om 16.45 uur aanwezig te zijn bij Erve Asito. Toegang verloopt via stadioningang 1 naast de FanServiceShop

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Asito. Hoofdsponsor Asito volgt net als Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal & Riwald Recycling het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden. Belangrijk is dat onze selectie bij FC Den Bosch-uit wordt gesteund door een vol uitvak.


Autocombi-kaarten
• De autokaarten kosten €6,- per kaart
• De autokaarten zijn enkel verkrijgbaar bij aanschaf van minimaal vier kaarten en een parkeerkaart
• Alle autokaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn
• Het is enkel toegestaan om één kaart per persoon op je naam te hebben
• Autokaarten zijn uitsluitend beschikbaar op aanvraag via onderstaand contactformulier of via aanschaf in de FanServiceShop op Erve Asito. Online verkoop van autokaarten is niet beschikbaar. Vermeld in het onderstaande contacformulier je naam, de namen van je reisgenoten en de relatienummers van jullie seizoenkaarten of Fankaarten.

De autocombi-kaarten zijn uitverkocht.


De volgende voorwaarden zijn bij het uitduel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon

Huishoudelijke mededeling
Vorig seizoen hebben we bij meerdere uitwedstrijden vaker overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Mocht er hierdoor opnieuw overlast ontstaan, zijn we genoodzaakt beperkingen op te leggen. Denk aan elkaar en let op elkaar.