Heracles Almelo neemt het vrijdag op tegen Telstar. In Velsen-Zuid wordt de ploeg van trainer John Lammers gesteund door een uitverkocht uitvak.

In eerste instantie zou de uitwedstrijd niet live worden uitgezonden, maar Heracles Almelo wil alle supporters die niet meegaan graag de mogelijkheid geven om de wedstrijd ook live te zien.

Hierom heeft de club besloten om bij ESPN het verzoek in te dienen om de wedstrijd live uit te zenden en dit verzoek is ingewilligd. Heracles Almelo dekt de productiekosten af, waardoor Telstar – Heracles Almelo live te zien is op ESPN4. Voor de thuisblijvers is dit dé perfecte manier om toch Heracles Almelo te kunnen zien op tv.

‘Wij willen graag dat al onze supporters onze wedstrijden kunnen bekijken. Onze supporters en sponsoren steunen de club door dik en dun, dus zodra wij als club iets terug kunnen doen voor hen, dan doen we dat. Een supporter of partner van Heracles Almelo moet de club in actie kunnen zien. Als dat niet in het stadion kan, dan vanuit huis’, zegt algemeen directeur Rob Toussaint.

De uitzending begint vrijdagavond om 19.50 uur en om 20.00 uur wordt er afgetrapt. Na afloop van het duel zijn de reacties te zien bij Heracles TV. Een samenvatting van het duel zie je zaterdagavond om 23.59 uur op Heracles TV.