Benchmark Electronics, het brein achter veel elektronica, en vanaf het eerste begin betrokken bij het innovatie-initiatief van Heracles Almelo, heeft deze week de overeenkomst met twee seizoenen verlengd. In de Innovatiebox ontmoet het hightechbedrijf uit Almelo andere technologische bedrijven, onderwijsinstellingen en de gemeente.

Bedrijven merken dat het steeds moeilijker wordt om technisch opgeleid personeel te vinden, terwijl deze hard nodig zijn vanwege de bedrijfsmatige groei. Samen met Heracles is hier actie op ondernomen en is het innovatie-initiatief opgericht. Herman Bartelink, Vice President Operations Europe bij Benchmark Electronics: “De initiatieven en samenwerkingen die hier ontstaan richten zich op de toekomst. Tegelijk zorgt dit netwerk ervoor dat de lijntjes korter worden en dat levert ook direct voordelen op. Voor ons was de keuze om te verlengen dan ook snel gemaakt.”

Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo: “Het is voor Heracles heel mooi om te zien dat na Urenco nu ook Benchmark de samenwerking voor meerdere seizoenen heeft verlengd. Dit zorgt er ook voor dat de basis van het initiatief staat en we verder kunnen met het uitwerken van onze plannen.”

Werken bij Benchmark Electronics

Benchmark Electronics is op zoek naar nieuwe medewerkers. Op zoek naar een kritische functie in een snelgroeiend bedrijf, in de frontlinie van innovatie? Kijk op www.werkenbijbenchmark.nl welke vacatures open staan.

Niels Getkate, accountmanager Heracles Almelo, Herman Bartelink, Vice President Operations Europe, en Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo

Meer weten over het innovatie-initiatief? Neem contact op met accountmanager Niels Getkate.