Heracles Almelo neemt het vrijdagavond op tegen Telstar. Om 20:00 zal de bal gaan rollen in het BUKO stadion. Hoofdtrainer John Lammers kan niet beschikken over Abed Nankishi en Robin Polley. Marko Vejinovic is nog niet volledig inzetbaar.

Lammers kijkt tevreden terug op de afgelopen week, na de gewonnen wedstrijd tegen VVV-Venlo. “Naast de overwinning hebben we een leuke trainingsweek achter de rug. Ook komen we nu in het ritme omdat we elke week op de vrijdag spelen. Dus we hebben een prima week gehad.”

Ondanks de overwinning heeft de hoofdtrainer ook leerpunten waar de ploeg aan moet werken. “Ongeacht de score moet je als ploeg gewoon de dingen blijven doen die zijn afgesproken. Daar kunnen we zakelijker en beter in worden.” Ook wordt er gewerkt aan het aantal tegendoelpunten. “We moeten wedstrijden waarin we overheersen, zoals tegen VVV, eerder op slot kunnen gooien. Het verdedigende aspect moeten we gaan bewaken en moeten daar niet makkelijker in gaan worden.”

John Lammers verwacht morgen een interessante wedstrijd in Velsen-Zuid. “We zullen heel erg georganiseerd moeten zijn als we aan het aanvallen zijn. Anders is Telstar heel erg gevaarlijk. Hierdoor moeten we op een andere manier gaan spelen en druk gaan zetten. We hebben deze week ook anders getraind en ik ben benieuwd hoe de jongens dit gaan oppakken.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing op Telstar – Heracles Almelo bij Heracles TV.