Het contract van Anas Ouahim is met een extra jaar verlengd. De 24-jarige aanvallende middenvelder blijft daardoor tot medio 2025 (met een optie tot een extra jaar) verbonden aan Heracles Almelo.

“Ik ben blij dat ik mijn contract bij Heracles Almelo heb verlengd. Hier kan ik mezelf blijven ontwikkelen en verbeteren. Daarnaast wil ik graag de club verder helpen om de volgende stap te zetten en snel te promoveren naar de Eredivisie,” zegt Anas Ouahim.  

Technisch directeur Nico Jan Hoogma: “Een half jaar geleden hebben we Anas opgepikt uit de 2. Bundesliga en in zijn relatief korte tijd in Almelo is hij uitgegroeid tot een belangrijke schakel in het team. Niet alleen zijn doelpunten en assists zijn belangrijk voor de ploeg, maar ook zijn inbreng op het veld is essentieel voor onze spelopvatting. Daarom zijn we blij dat Anas langer aan onze club verbonden blijft.”