Heracles Almelo wordt aanstaande vrijdag maximaal gesteund tijdens haar uitduel tegen Telstar. De laatste kaarten voor het uitvak in Velsen-Zuid zijn vanmorgen over de toonbank gegaan en dat betekent dat de ploeg van John Lammers voor de vierde keer op rij gesteund wordt door een uitverkocht uitvak dat plaats heeft voor 350 Heraclieden.

Verwachte vertrektijden bussen
• De bussen zullen naar verwachting om circa 16.15 vertrekken bij het gastenvak van Erve Asito.
• Voor het meereizen met de bus dien je dan om 16.00 uur aanwezig te zijn bij Erve Asito. Toegang verloopt via stadioningang 1 naast de FanServiceShop.

Riwald Recycling betaalt deel busreis naar Velsen-Zuid

Verschillende sponsoren van Heracles Almelo betalen een gedeelte van de busreizen om het bezoeken van diverse uitwedstrijden goedkoper te maken. In plaats van het volledige bedrag van circa €25,- voor busreis inclusief wedstrijdkaart betalen supporters nu €15,- voor het complete bezoek aan diverse uitwedstrijden.

De busreis naar Velsen-Zuid voor de wedstrijd tegen Telstar kost meereizende Heraclieden zoals gezegd €15,- in plaats van de volledige €25,-. Dit door de bijdrage van Riwald Recycling.


De volgende voorwaarden zijn bij deze duels van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon

Huishoudelijke mededeling
Vorig seizoen hebben we bij meerdere uitwedstrijden vaker overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Mocht er hierdoor opnieuw overlast ontstaan, zijn we genoodzaakt beperkingen op te leggen. Denk aan elkaar en let op elkaar.