De wedstrijdsponsor van de wedstrijd Heracles Almelo – VVV Venlo op vrijdag 9 september is Domino’s Pizza Almelo.

Henkjan van Raalte, ooit begonnen als bezorger bij Domino’s in Hengelo, is sinds mei 2017 franchisenemer van Domino’s Almelo en sindsdien verbonden aan de club. Henkjan vertelt over het eerste contact met de club: “Ik liep op een dag het stadion binnen en kon gewoon doorlopen totdat ik iemand tegen het lijf liep die vroeg wat ik hier deed. Ik vertelde dat ik op zoek was naar de trainer. Even later zat ik tegenover John Stegeman en mocht gratis pizza’s en bijgerechten uitdelen aan de spelers.”

Na contact met een accountmanager van de club is Domino’s Almelo gestart met de aanschaf van Business Seats op de hoofdtribune, LED-boarding exposure en jaarlijkse wedstrijdsponsoring. Voor de onderneming is dit de vierde keer als wedstrijdsponsor. Een leuk weetje: elke wedstrijd dat Domino’s wedstrijdsponsor was, werd de wedstrijd gewonnen door Heracles Almelo.

Vooral in de winkels in Almelo merkt Henkjan dat Heracles iets bijzonders is. “Het is moeilijk te omschrijven, maar je voelt de saamhorigheid. Een familiegevoel. Het personeel is trots dat wij als Domino’s Almelo Heracles sponsoren. En pizza gaat natuurlijk goed samen met voetbal kijken!” De franchise wil via de sponsoring de binding met de supporters opzoeken en zal voorafgaand aan de wedstrijd op alle zitplaatsen een Heracles Voetbalpas leggen met een leuke korting voor iedereen die het hele seizoen geldig is.

In de rust zullen een aantal personeelsleden verkleed als Tony Pepperoni met wobble boards rond het veld gaan om de Domino’s stuntweek te promoten. Van maandag tot en met zondag kan iedereen elke dag van 11:30 tot 22:30 uur en in het weekend tot 23:00 uur een medium pizza afhalen voor slechts €3,99.

Domino’s in de regio 

Inmiddels is Henkjan eigenaar van vijf Domino’s in de regio. Sinds 13 maart 2012 is Domino’s Pizza Almelo gevestigd aan het Vincent van Goghplein 12 in Almelo en op 7 december 2018 hebben zij een tweede locatie geopend aan het Eskerplein op nummer 17a. Beide locaties zijn dagelijks geopend.

Werken bij Domino’s  

Het bedrijf is altijd op zoek naar enthousiaste pizzabakkers en bezorgers. Wil jij werken bij Domino’s? Je kunt eenvoudig solliciteren via werkenbijdominos.nl.