Vrijdagavond staat voor Heracles Almelo de derde thuiswedstrijd op het programma. Om 20.00 uur is VVV-Venlo de tegenstander. Trainer John Lammers kan geen beroep doen op Robin Polley wegens een blessure. De inzetbaarheid van Thomas Bruns en Marko Vejinovic is nog twijfelachtig. Nikolai Laursen is hersteld en zal weer aansluiten bij de wedstrijdselectie. 

De hoofdtrainer was zeer teleurgesteld na het resultaat van afgelopen maandag. Maar ziet het vooral als een leermoment. “Voetballend hebben we het niet goed gedaan. We hebben weinig lef getoond. We speelden tegen een goed elftal, maar dat moet geen excuus zijn. We moeten naar onszelf kijken, moeten hiervan leren en moeten zelf weer beter gaan voetballen.” 

De ploeg van John Lammers kan morgen alweer gaan voor revanche tegen VVV-Venlo. “VVV is een ploeg, die net zoals ons, gaat voetballen. Ze zakken wel wat verder in en laten ons waarschijnlijk het initiatief nemen, waardoor we in de eindfase creatiever moeten zijn.”

Lammers weet duidelijk wat hij morgen van zijn ploeg wil zien: “Ik wil durf en lef zien. Wij kunnen goed voetballen en moeten laten zien dat afgelopen maandag een momentopname is geweest. Durf fouten te maken, maar durf ook lef te tonen.” 

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing van John Lammers bij Heracles TV.