Afgelopen maandag ging Heracles Almelo hard onderuit bij Jong Ajax. Het verlies tegen de Amsterdamse beloften betekende de eerste nederlaag voor de ploeg van John Lammers.

Aan de support in het uitvak lag het in ieder geval niet. Voor de derde keer op rij was het Almelose uitvak stijf uitverkocht. 185 Heraclieden steunden de selectie tijdens het uitduel en konden dankzij terStal, Partner in Business van Heracles Almelo, voor een gereduceerd tarief afreizen naar Amsterdam.

Daarbovenop kregen alle uitsupporters een presentje namens terStal. De meegereisde Heraclieden ontvingen bij binnenkomst een speciaal ‘Missie Promotie’-shirt. Dit vanwege de onvoorwaardelijke clubliefde van supporters en sponsoren. Ondanks de nederlaag tegen Jong Ajax zetten de club, supporters en sponsoren samen de schouders eronder om evengoed de missie om te promoveren voort te zetten.