Op dinsdagavond 13 september organiseert Heracles Almelo de jaarlijkse supportersavond in de BusinessClub van Erve Asito. Dit jaar voor het eerst voor supporters én sponsoren gezamenlijk. Tijdens deze avond zal onze directie aan het woord zijn, wordt de selectie voorgesteld, de transferwindow besproken en is er ruimte om vragen te stellen.

Algemeen directeur Rob Toussaint geeft aan: “Traditiegetrouw organiseren we jaarlijks de supportersavond voor onze supporters. We hebben met de supportersverenigingen besproken om dat dit jaar gezamenlijk met sponsoren te organiseren, een mooi initiatief”. In totaal is er plaats voor 500 supporters en sponsoren tijdens de supportersavond. “Het is voor het eerst dat we deze avond gezamenlijk houden voor supporters en sponsoren”, aldus Nico-Jan Hoogma, technisch directeur. “Dit past in hoe wij alles momenteel doen en zien. Daarbij is iedereen van harte welkom”. Er wordt wel gewerkt met een voorinschrijving. Supporters kunnen een gratis toegangsticket aanschaffen voor deze avond. Tickets zijn gratis te reserveren via ticketing.heracles.nl.

Let op: per persoon kan er maximaal 1 ticket gereserveerd worden voor de supportersavond.

Programmaopzet

18.00 uur: Inloop met verschillende gerechten
18.45 uur: Openingswoord door Rob Toussaint
19.00 uur: Voorstelronde spelers en technische staf
20.00 uur: Interview met Nico-Jan Hoogma, John Lammers & Hendrie Krüzen
Gelegenheid voor gasten om vragen te stellen
20.30 uur: Afsluitende borrel

Toegang tot de supportersavond verloopt uitsluitend via de hoofdingang op Erve Asito.