Op vrijdag 16 september gaat Heracles Almelo op bezoek in Velsen-Zuid. Om 20.00 uur spelen we in het BUKO Stadion tegen Telstar in de zevende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. In totaal zijn er voor deze wedstrijd 350 uitkaarten beschikbaar en er wordt gewerkt met een bus- en autocombi. Laten we er samen voor zorgen dat we voor de vierde keer dit seizoen een vol uitvak hebben.

We willen de uitsupporters die ons vorig seizoen al trouw waren een aantal dagen voorrang geven om hen zo de mogelijkheid te bieden er bij te zijn. Vanaf woensdag 7 september is het mogelijk voor supporters die afgelopen seizoen minimaal 5 wedstrijden hebben bezocht om een kaart te kopen. Vanaf maandag 12 september start de verkoop voor overige seizoen- en Fankaarthouders.

Kaartverkoopperiodes
• Woensdag 7 september, 10.00 uur: Loyaliteitsgroep (minimaal 5 uitwedstrijden bezocht in het seizoen 2021-2022)
• Maandag 12 september, 10.00 uur: Seizoen- en Fankaarthouders


Buscombi-kaarten
• De buscombi-kaarten kosten €15,- per stuk en zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Riwald. Ook Riwald volgt het initiatief van Witzand Bouwmaterialen B.V. en terStal om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden. Belangrijk is dat onze selectie ook in Velsen-Zuid wordt gesteund door een vol uitvak.

Verwachte vertrektijden bussen
• De bussen zullen naar verwachting om circa 16.15 vertrekken bij het gastenvak van Erve Asito.
• Voor het meereizen met de bus dien je dan om 16.00 uur aanwezig te zijn bij Erve Asito. Toegang verloopt via stadioningang 1 naast de FanServiceShop.


Autocombi-kaarten
• De autokaarten kosten €6,- per kaart
• De autokaarten zijn enkel verkrijgbaar bij aanschaf van minimaal drie kaarten en een parkeerkaart
• Alle autokaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn
• Het is enkel toegestaan om één kaart per persoon op je naam te hebben
• Autokaarten zijn uitsluitend vanaf 10.00 uur beschikbaar op aanvraag via ticketing@heracles.nl of via aanschaf in de FanServiceShop op Erve Asito. Online verkoop van autokaarten is niet beschikbaar. Aanvragen kan middels een mail naar ticketing@heracles.nl. Vermeld hierin je naam, de namen van je reisgenoten en de relatienummers van jullie seizoenkaarten of Fankaarten.


De volgende voorwaarden zijn bij deze duels van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon

Huishoudelijke mededeling
Vorig seizoen hebben we bij meerdere uitwedstrijden vaker overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Mocht er hierdoor opnieuw overlast ontstaan, zijn we genoodzaakt beperkingen op te leggen. Denk aan elkaar en let op elkaar.