Innovatiepartner Urenco en Heracles Almelo hebben de samenwerking voor meerdere seizoenen vastgelegd. Vorige week werd het contract, dat loopt tot en met juni 2025, door beide partijen ondertekend. Urenco is samen met VDL ETG Almelo, Benchmark Electronics, ETC Nederland, Sekisui Kasei, ROC van Twente, Hogeschool Saxion, Universiteit Twente en Gemeente Almelo onderdeel van de Innovatiebox op Erve Asito. Urenco is sinds de oprichting in 2019 partner van de Innovatiebox.

De verlenging voor meerdere jaren spreekt vertrouwen uit in het innovatie-initiatief. Ad Louter, directeur Urenco: “Een aantal jaren terug zijn we de goede weg ingeslagen door via Heracles de krachten van het bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar te bundelen om samen te werken aan de groei van deze regio. De plannen voor komende seizoenen zijn veelbelovend. We zijn ervan overtuigd dat we stappen gaan zetten op het gebied van talentbehoud, vitaliteit en duurzaamheid.”

Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo: “We zijn er trots op dat Urenco tot 2025 heeft verlengd. Voor ons is dit wederom een bevestiging dat we in het innovatie-initiatief met de goede dingen bezig zijn. We kijken uit naar weer een seizoen vol met inspirerende bijeenkomsten, waardevolle verbindingen en kansrijke initiatieven.”

25-08-2022: Sport: Training Heracles Almelo ALMELO, NETHERLANDS – AUGUST 25: during the match Training Heracles and Almelo at Erve Asito on August 25, 2022 in Almelo, Netherlands (Photo by Nesimages/Michael Bulder/NES Images)