Heracles Almelo gaat maandagavond op bezoek bij Jong Ajax. Trainer John Lammers kan vanwege blessures nog niet beschikken over Robin Polley en Nikolai Laursen. Ook Marco Rente zit niet bij de selectie tegen Jong Ajax.

Lammers kijkt terug op een leerzame week na het gelijke spel tegen MVV. “In eerste instantie waren we natuurlijk ontevreden over het resultaat. Maar tegelijkertijd zijn we ook trots dat we terug zijn gekomen van een 0-2 achterstand. We hebben de wedstrijd uitgebreid geanalyseerd en dat was leerzaam. We gaven MVV te veel ruimte weg en dan hebben we moeite om druk op de tegenstander te krijgen. Daar moeten we tegen Jong Ajax scherper in zijn”, aldus de oefenmeester.

Lammers vervolgt: “Jong Ajax is een goed elftal en een voetballende ploeg. Ze scoren makkelijk maar andere kant zijn ze ook kwetsbaar. Onze ervaring is dan een voordeel. We kunnen het verschil maken door te profiteren van onze kracht bij dode spelmomenten en in de duels.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing bij Heracles TV.