Op donderdagmiddag 1 september gaat Heracles Almelo met spelers, staf, directie en kantoorpersoneel op pad om alle driejaars seizoenkaarthouders te bezoeken. Zij komen daarbij de beloofde speciale betaalkaart van €50,- voor dit seizoen persoonlijk overhandigen.

Ben jij seizoenkaarthouder voor maar liefst drie seizoenen? Zorg dan dat je vanaf 13.00 uur thuis werkt óf vrij bent. Want wie weet staat Samuel Armenteros, Justin Hoogma of Anas Ouahim wel bij je op de stoep. Ben je niet thuis? Geen probleem, dan stoppen we het bij je in de brievenbus. Recentelijk verhuisd, maar de verhuizing nog niet doorgegeven? Meld dit dan via info@heracles.nl.

Speciale betaalkaart voor driejaars seizoenkaarthouders
Er zijn ruim 800 supporters die vorig jaar een seizoenkaart voor drie seizoenen hebben aangeschaft. Uiteraard wilden wij ook hen een tegemoetkoming aanbieden voor de gemiste wedstrijden in 2021-2022. Zij hoefden echter de seizoenkaart natuurlijk niet meer te verlengen en daarom wilden wij dit op een andere manier oplossen.

De oplossing? Aangezien seizoenkaarthouders voor drie jaar komend seizoen sowieso in ons stadion zijn, willen wij het wedstrijdbezoek nog aangenamer maken door hen een speciale betaalkaart aan te bieden ter waarde van €50,-. Deze food & beverage-betaalkaart is te gebruiken bij de kiosken in het stadion. Deze betaalkaart zal geldig zijn tot en met 30 juni 2023, daarna vervalt het tegoed. Tevens kan deze kaart niet opnieuw opgeladen worden.

Eerder berichten wij al dat de betaalkaarten nog in productie waren en dat wij deze op een later moment bij de driejaars seizoenkaarthouders zouden bezorgen. Nogmaals onze excuses voor de vertraging. Vanaf de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo op vrijdag 9 september kunnen onze driejaars seizoenkaarthouders gebruik maken van deze unieke betaalkaart en tevens collectorsitem.