De eerste vier wedstrijden van het seizoen zijn gespeeld. Drie overwinningen en één gelijkspel is de oogst na twee thuis- en twee uitwedstrijden.

Dit seizoen staat volledig in het teken van onze missie om zo snel mogelijk terug te keren naar de Eredivisie. Met een recordaantal verkochte seizoenkaarten (de teller staat inmiddels op ruim 6800 verkochte seizoenkaarten), al twee keer een volle bak op Erve Asito en twee stijf uitverkochte uitvakken waarvan er snel een derde uitverkocht uitvak volgt, is de steun van onze achterban voelbaar en onmisbaar.

Maandagavond kwamen er bijna 10.000 Heraclieden af op het thuisduel tegen MVV Maastricht. “Wát een support”, zegt algemeen directeur Rob Toussaint. “Wat onze supporters en sponsoren voor onze club over hebben, is bijzonder. Wij kunnen hen daar alleen maar dankbaar voor zijn. De sfeer die maandagavond in het stadion heerste, was ondanks het puntverlies fantastisch. De comeback van 0-2 achterstand naar een late 2-2 was zeker ook te danken aan onze twaalfde man vanaf de tribune.”

Na het duel tegen MVV Maastricht maken we ons op voor de derde uitwedstrijd van het seizoen: Jong Ajax-uit op maandag 5 september. Ook in de hoofdstad kan de ploeg van trainer John Lammers rekenen op de steun van een vol uitvak. Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen, maar de verwachting is dat het uitvak snel uitverkocht raakt. “Dat onze supporters wederom massaal afkomen op een verre uitwedstrijd laat maar zien wat clubliefde betekent. Datzelfde geldt voor de sponsoren die zich inzetten om de busreizen voor supporters goedkoper te maken. TerStal doet dat nu voor de uitwedstrijd in Amsterdam, echt fantastisch. Dit laat zien dat we er dit seizoen met z’n allen als één club vol voor gaan. Samen zijn wij Heracles en gaan we vol voor onze Missie Promotie“, besluit Toussaint.