Heracles Almelo neemt het maandagavond in eigen huis op tegen MVV Maastricht. Trainer John Lammers kan al langere tijd niet beschikken over Robin Polley, die momenteel herstelt van een voetblessure. Nikolai Laursen raakte in de wedstrijd tegen Jong PSV geblesseerd aan zijn hamstring en is voorlopig uitgeschakeld. Ook Orestis Kiomourtzoglou, die tegen Jong PSV nog in de basis begon, is er tegen MVV niet bij. Hij maakte dit weekend een transfer naar Heart of Midlothian FC.

John Lammers ziet MVV als een goede ploeg. “Ze spelen goed verzorgd voetbal. Daarnaast denk ik dat ze momenteel staan waar ze moeten staan, net onder de top. Net als MVV willen wij ook voetballen en daarom verwacht ik een open wedstrijd. Bij ons oogt het de laatste weken stabiel achterin en het geeft vertrouwen dat we nog steeds op 0 tegentreffers staan. De ploeg is bewust bezig met de details en dat is mooi om te zien”, aldus de oefenmeester.

Lammers is blij dat zijn ploeg na twee uitduels op rij weer op Erve Asito speelt. “We hebben de steun van het publiek gevoeld in de uitwedstrijden tegen Jong FC Utrecht en Jong PSV. We gaan er alles aan doen om er morgen voor eigen publiek weer een mooie wedstrijd van te maken.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing van John Lammers bij Heracles TV.