Verschillende sponsoren van Heracles Almelo betalen een gedeelte van de busreizen om het bezoeken van diverse uitwedstrijden goedkoper te maken. In plaats van het volledige bedrag van circa €25,- voor busreis inclusief wedstrijdkaart betalen supporters nu €15,- voor het complete bezoek aan diverse uitwedstrijden.

De eerstvolgende uitwedstrijd die op het programma staat, is de wedstrijd tegen Jong Ajax op Sportpark De Toekomst. De busreis naar Amsterdam kost meereizende Heraclieden zoals gezegd €15,- in plaats van de volledige €25,-. Dit door de bijdrage van onze Partner in Business: terStal.

Daarnaast gaat terStal ook een deel van de busreis voor PEC Zwolle-uit voor haar rekening nemen. Dit om Heraclieden zoveel mogelijk aan te sporen de selectie te steunen tijdens uitwedstrijden. ‘Het is goed als zoveel mogelijk supporters aanwezig zijn bij uitwedstrijden. We moeten gezamenlijk achter onze club staan’, zegt Niek Gloudemans, eigenaar van terStal. ‘Het is belangrijk dat we weer snel terugkomen op het niveau waar we moeten zijn: de Eredivisie. En daar moeten we met z’n allen alles aan doen. Het is mooi dat we als sponsor wat kunnen doen voor onze supporters en dat sponsoren en supporters samen optrekken, want uiteindelijk doen we het samen. Wij zijn Heracles.’ 

Eerder betaalde CoSponsor Witzand Bouwmaterialen al een deel van de busreis naar Eindhoven voor het uitduel met Jong PSV en gaan hoofdsponsor Asito (voor FC Den Bosch-uit) en Riwald Recycling (voor Telstar-uit) ook bijdragen.

Heracles Almelo is ontzettend blij met de betrokkenheid van haar sponsoren en supporters. ‘Het gebaar van onze sponsoren richting onze supporters is geweldig. Samen met iedereen die onze club een warm hart toedraagt hebben we dit seizoen één missie: #MissiePromotie! Dit doen we samen, van sponsoren tot supporters en van vrijwilligers tot medewerkers. Wij zijn Heracles,’ zegt algemeen directeur Rob Toussaint over het initiatief van de sponsoren.