Maandagavond neemt Heracles Almelo het op tegen Jong PSV. De Almeloërs gaan in Eindhoven, gesteund door een bomvol uitvak, op jacht naar de derde opeenvolgende zege van het seizoen. Hoofdtrainer John Lammers blikte bij Heracles TV vooruit op de wedstrijd.

‘Jong PSV heeft een goed elftal, waarvan het collectief goed staat. Zij hebben vier punten behaald uit de eerste twee wedstrijden, dus we moeten een goede dag hebben’, zegt John Lammers.

In de vorige speelronde versloeg Heracles Almelo Jong FC Utrecht met 0-3, maar dat ging niet van een leien dakje. ‘We hebben daar niet goed gespeeld’, vindt Lammers. ‘We hadden niet verwacht dat Jong FC Utrecht in het systeem met drie centrale verdedigers ging spelen, dus de drinkpauze kwam goed uit om de puntjes op de i te zetten. Daarna waren we evengoed te slordig en ik denk dat we beter kunnen voetballen. Hopelijk leren we van vorige week.’

Tegen Jong PSV moet het beter volgens de hoofdtrainer. ‘We moeten met bravoure spelen. Durven en initiatief tonen. Laten zien dat we echt willen winnen. Gewoon zakelijk zijn en laten zien dat we voor de winst komen,’ aldus Lammers.

Abed Nankishi debuteert in wedstrijdselectie

Heracles Almelo versterkte zich afgelopen week met Abed Nankishi. De vleugelspeler komt op huurbasis over van Werder Bremen en kan zich opmaken voor zijn debuut in de wedstrijdselectie. ‘Abed zit in de wedstrijdselectie. Hij is een speler met een individuele actie en hij heeft enorm veel diepgang in zijn spel. Zijn komst vergroot ons aanvalspel, dus daar zijn we blij mee.’

Sylian Mokono, Sinan Bakis en Marko Vejinović zijn twijfelgevallen voor de wedstrijd tegen Jong PSV.

Bekijk hieronder het volledige interview van John Lammers bij Heracles TV