Het thuistenue van het huidige seizoen (2022-2023) is vanaf nu verkrijgbaar. De shirts zijn te bestellen via shop.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop op Erve Asito.

De supporters die een thuisshirt hadden besteld middels een pre-order hebben hierover bericht ontvangen en zullen deze spoedig in bezit hebben. Zowel afhalen in de FanServiceShop als ontvangen via post is mogelijk. 

Het thuisshirt is verkrijgbaar voor 64,99 euro. De prijs voor een kindermaat is 59,99 euro. Officiële wedstrijdbroekjes kosten 34,95 euro en de kousen zijn aan te schaffen voor 12,95 euro. 

THUISSHIRT 2022-2023

Bedrukking

In tegenstelling tot voorgaande jaren kunnen supporters kiezen welk type rugnummers zij op hun shirts willen laten bedrukken. Doordat Heracles Almelo uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie speelt de selectie met de rugnummers van de competitie. Daarin staat het logo van de Keuken Kampioen Divisie afgebeeld. Deze rugnummers zijn ook beschikbaar voor supporters om te laten bedrukken op hun shirt.

Een andere mogelijkheid is het laten bedrukken van het shirt met de rugnummers van Heracles Almelo. Dit zijn de vaste rugnummers van de club waarin de Almelose ruiten staan afgebeeld. 

Het bedrukken van jouw Heracles Almelo-shirt kan bij de FanServiceShop op Erve Asito en kost 17,50 euro voor naam en rugnummer. Online bestellen kan uiteraard ook.

De bedrukking van wedstrijdshirts in kindermaten laat wat langer op zich wachten. Ook dit is op zeer korte termijn mogelijk. De bedrukking van wedstrijdshirts voor volwassenen is wel al mogelijk.