Abed Nankishi speelt voor de rest van dit seizoen voor Heracles Almelo. De 20-jarige aanvaller komt op huurbasis over van Werder Bremen.

‘Ik wil me hier verder ontwikkelen en ervaring opdoen’, zegt Nankishi bij zijn presentatie. ‘Daarnaast wil ik de club helpen om promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. Ik ben fit en ik wil zo snel mogelijk op het veld staan om te spelen.’

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de komst van Nankishi: ‘Abed is een jonge aanvaller met veel snelheid. Hij is explosief en beschikt over veel diepgang. Abed kan op meerdere posities voorin uit de voeten, waardoor we met zijn komst extra veelzijdigheid toevoegen aan onze voorhoede.’

Nankishi genoot zijn opleiding bij Werder Bremen waar hij sinds 2013 onder contract staat. In Almelo gaat de Duitser van Angolese afkomst spelen met rugnummer 24.