Afgelopen vrijdagavond werden alle Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden symbolisch afgetrapt door supporters van iedere club met een bijzonder verhaal. Bij de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen ADO Den Haag verzorgde Remmie Brummer de aftrap voor Heracles Almelo. Remmie is de vrouw van Hennie Brummer, onze onlangs overleden steward coördinator. Dochter Karin zou eerst de aftrap verzorgen, maar uiteindelijk wilde Remmie dit onvergetelijke moment toch zelf vervullen. Samen met ADO Den Haag-supporter Alberto van der Spiegel liep ze het veld op en ze werden door het publiek met groot applaus verwelkomt.

Op 14-jarige leeftijd raakte Hennie betrokken bij de club en zijn liefde voor het zwart-wit verloor hij nooit. Van supporter, parkeerwachter, steward tot aan steward coördinator. Onlangs overleed Hennie na meer dan 50 jaar met hart en ziel zich te hebben ingezet voor Heracles Almelo. Zijn onvoorwaardelijke liefde voor de club zal nooit worden vergeten en mede daardoor is de plek waar alle stewards iedere wedstrijd samenkomen vernoemd naar Hennie. Het steward home waar onze stewards iedere wedstrijd samen komen heet vanaf vrijdag: het Hennie Brummer Home. Onder toeziend oog van de gehele familie deed algemeen directeur Rob Toussaint het openingswoord en werd vervolgens de nieuwe naam van het steward home onthuld.