Robitex is trotse wedstrijdsponsor van Heracles Almelo – ADO Den Haag

Team Robitex is opnieuw trotse wedstrijdsponsor van een wedstrijd op Erve Asito. Op vrijdag 5 augustus 2022 trapt Heracles Almelo haar nieuwe seizoen af tegen ADO Den Haag. Dit keer in de Keuken Kampioen Divisie. We hopen van harte dat ondanks de degradatie we weer snel samen op het hoogste niveau mogen spelen. We hopen voor alle supporters dat de drie punten in Almelo blijven, maar vooral dat het een topwedstrijd gaat worden!

Ons speelveld

Als wedstrijdsponsor gaan Robitex en Heracles Almelo voor succes, maar ook in het dagelijkse leven is Robitex al jaren de vaste merchandise-partner. De kans is groot dat wanneer je iets in de fanshops of webshop van Heracles koopt, dat Robitex hier een bijdrage aan heeft geleverd. Dat is onze tak van sport.

Natuurlijk hopen we dat je ons al eens eerder gespot hebt of al fan van ons bent, maar we stellen ons graag nog even kort voor. Wij zijn Robitex. Merkversterkers. Fans van sterke merken. Supporters van klanten. Topspelers in het speelveld van merkactivatie. Leverancier van het Jaar 2021 en ook dit jaar weer genomineerd voor Leverancier van het Jaar 2022. Daar zijn we trots op!

“Wij maken van een merk, missie of moment een blijvende herinnering.”

Robitex

Als team dagen we onze klanten uit om hun merk duurzaam sterker te maken. Door hun merkwaarde te activeren en originele geefmomenten richting hun doelgroepen te creëren. Met merkdragers, merkbeleving en merkportals met gifts, gadgets of give-aways. Originele geefmomenten creëren, faciliteren en regisseren. Creatief prikkelen, full service ontzorgen, flexibel faciliteren en duurzame relaties bouwen. Dat is voor ons topsport.

Samen scoren

We scoren samen met het samenstellen van aansprekende medewerkerspakketten tot originele kerstpakketten. Van het bedrukken van je favoriete producten tot het opzetten van een eigen merkportal voor jullie gifts, gadgets of give-aways. Van het organiseren van een (digitale) kerstmarkt tot het invullen van jullie volledige attentiebeleid. Alles waar een logo op kan staan of waarmee we jullie merk kunnen versterken: daarvoor moet je bij ons zijn. Op de wedstrijddag delen we nog een leuk zonnig item uit. Speciaal voor de trouwe toeschouwers in Erve Asito. Prettige wedstrijd gewenst!

www.robitex.nl