Hoofd performance Colin de Graaf verlaat Heracles Almelo voor een dienstverband bij het Belgische KV Mechelen. De Graaf maakte sinds 2017 deel uit van de staf van Heracles Almelo en werd in 2021 hoofd performance.  

‘Na vijf jaar Heracles Almelo is het tijd voor een nieuwe stap. Bij KV Mechelen krijg ik de kans om in een ander land met een andere cultuur te werken en ik kijk ernaar uit om die ervaring op te doen. Ik ben Heracles Almelo dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen en de mensen binnen en rondom de club, die ik heel erg lief heb, ben ik onwijs dankbaar voor alles wat zij voor mij hebben gedaan’, aldus De Graaf.

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma over het vertrek van De Graaf: ‘Wij bedanken Colin voor zijn inzet gedurende de afgelopen vijf jaar en wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging bij KV Mechelen.’