We staan aan de vooravond van de start van de competitie. Morgenavond: ADO Den Haag-thuis. Dat doen we met ruim 6550 seizoenkaarthouders die we weer mogen verwelkomen in ons stadion. Vanaf zo’n vier weken geleden zijn alle seizoenkaarten verstuurd of is er contact opgenomen met de betreffende supporter over het eventueel afhalen van de seizoenkaart in de FanServiceShop.

Seizoenkaarthouders voor drie jaar kunnen ‘gewoon’ met hun huidige seizoenkaart naar binnen. Deze blijft immers dit seizoen (en volgend seizoen) geldig.

Heb jij de seizoenkaart nog niet ontvangen en is er geen contact met je opgenomen door de afdeling Ticketing? Neem dan contact op via 0546-817070 of via ticketing@heracles.nl. Bij de afdeling Ticketing kunnen ze de oorzaak achterhalen en ervoor zorgen dat er alsnog een seizoenkaart voor je klaar wordt gelegd.

Geen betaalkaart meer in de nieuwe seizoenkaarten (oude seizoenkaart blijft geldig voor catering)
De afgelopen seizoenen zat in de seizoenkaart of BusinessClub-pas een betaalkaart waarmee je bij de catering kon betalen. Dat is komend seizoen niet meer het geval. In de seizoenkaarten voor 3 jaar (2021-2024) zit nog wel een betaalkaart verwerkt. Bij de kiosken kan je komend seizoen per PIN betalen, maar je kunt ook de oude betaalkaart/seizoenkaart gebruiken. In de toekomst willen we mogelijk maken dat je ook via de Heracles Almelo App met jouw Heracles Account-saldo kan betalen. Het saldo van je oude seizoenkaart kan je toevoegen aan jouw Heracles Account via heracles.nl/betaalkaart. Vragen? Je kan terecht bij account@heracles.nl.

Nog geen seizoenkaart, maar wil je graag naar Heracles Almelo – ADO Den Haag en al die andere thuiswedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie?
Schaf dan nu een seizoenkaart aan. Vanaf €159,- zit je al een seizoen lang op de tribune op Erve Asito. Kinderen kunnen zelfs al vanaf €75,- de competitiewedstrijden aanschouwen. De tijd is aangebroken om nu meer dan ooit met z’n allen achter de club te staan. Dit doen we samen. Samen klimmen we weer omhoog. We kijken vooruit en willen samen terug naar de Eredivisie. Wij zijn Heracles.

Bestel nu je seizoenkaart via ticketing.heracles.nl óf bekijk alle informatie op heracles.nl/seizoenkaart.