Heracles Almelo heeft zich versterkt met Thomas Bruns. De 30-jarige middenvelder tekent in Almelo een contract tot medio 2025. De geboren Wierdenaar komt transfervrij over van Adanaspor waar zijn contract in onderling overleg was ontbonden.

‘Het voelt direct als thuiskomen. Ik kom allemaal bekende gezichten tegen en na vijf jaar weg te zijn geweest, geeft dit weer een goed gevoel’, zegt Bruns bij zijn presentatie. ‘Ik wil met mijn kwaliteiten een steentje bijdragen aan een terugkeer van Heracles Almelo in de Eredivisie.’ 

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de komst van Bruns: ‘Thomas is een jongen van de club met bewezen kwaliteiten. Hij is een aanvallende middenvelder met scorend vermogen en een echte aanjager. Wij denken dat Thomas een goede aanwinst is voor de selectie’.

Bruns gaat spelen met rugnummer 17.