Heracles Almelo werkt in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag nog één oefenduel af op het eigen Erve Asito. Op vrijdag 29 juli om 19.00 uur zal de formatie van John Lammers aantreden tegen N.E.C..

Seizoenkaarthouders kunnen gratis kaart bemachtigen

Seizoenkaarthouders voor komend seizoen (2022-2023 & 2021-2024) kunnen gratis naar de wedstrijd tegen N.E.C. toe. Omdat de nieuwe seizoenkaarten in de week van 11 juli zijn verstuurd, kunnen we helaas nog geen automatische toegang tot deze wedstrijden verlenen. Dat houdt in dat seizoenkaarthouders voor deze wedstrijden een stoel moeten selecteren via de volgende link of in de FanServiceShop. De FanServiceShop is vrijdagavond tot 19.00 uur geopend.

Kaartprijzen voor niet-seizoenkaarthouders

Voor niet seizoenkaarthouders gelden de volgende prijzen. Zij kunnen via de onderstaande links de kaarten bestellen:

  • Volwassenen: €5,-
  • Kinderen t/m 17 jaar: €3,-

Kaarten voor niet-seizoenkaarthouders voor Heracles Almelo – N.E.C. zijn zowel online als offline (FanServiceShop) te verkrijgen. De FanServiceShop is vrijdagavond tot 19.00 uur geopend.

Toegang stadion

De toegang voor seizoenkaarthouders en niet-seizoenkaarthouders verloopt alleen via ingang 1.

Nieuwe prijzen catering

Vanaf de aankomende oefenwedstrijd tegen N.E.C. hanteert onze cateraar Almelounge nieuwe prijzen. Nadat de prijzen van eten en drinken in de kiosken en BusinessClub al drie jaar onveranderd bleven, zijn de prijzen iets omhoog gegaan. Inflatie ligt hieraan ten grondslag. Bekijk hier de nieuwe prijzen.